Proef de ultieme bitterbal

Welkom bij Bar Bitterbal

Gevestigd op Utrechtsestraat 18 in Amsterdam

Wil je weten waar al die ophef over gaat? Wij zijn Bar Bitterbal. Een tempel voor de perfecte bar snack.
Als je aan Holland denkt, denk je aan Rembrandt, Van Gogh, molens, de grachten, coffeeshops misschien. Maar ‘bitterballen’ verdienen zeker een plaatsje op de lijst.
Nieuwsgierig? Kom dan naar Bar Bitterbal. We serveren meer dan 25 soorten. Met de juiste saus. Met het juiste drankje. In de juiste sfeer.

Menu

Waar zitten we?

Je vindt Bar Bitterbal in de Utrechtsestraat, net om de hoek van het Rembrandtplein. In het hart van het centrum van Amsterdam. Kom langs en ‘have a ball’ met de locals en bezoekers van over de hele wereld.

WTF is een bitterbal?

Bitterballen zijn een Nederlandse, oorspronkelijk met vlees gevulde snack. Ruwweg 3 tot 4 cm in doorsnee. Een gepaneerde korst gevuld met iets dat lijkt op ragout. Bitterballen worden gefrituurd, airfried of in de oven gebakken en worden HEET geserveerd! Wees dus voorzichtig.
Hij ontleent zijn naam aan een algemene voor Jenever, een alcoholische drank met kruidensmaak, in het Nederlands ‘bitter’ genoemd. Sinds hun ontstaan zijn ze geëvolueerd tot een culinaire lekkernij met veel verschillende vullingen. Met vlees-, vis- of vegetarische vulling is er altijd wel één die bij je past.

Probeer onze heerlijke cocktails

Wij hebben een grote verscheidenheid aan heerlijke drankjes en cocktails voor je om te proberen Allemaal gemaakt met vers fruit en de beste ingrediënten. Natuurlijk hebben we ook een uitstekende wijnkaart. Geweldige bieren waronder een aantal fantastische lokale opties. En we staan bekend om onze G&T’s van wereldklasse. Kom langs voor ballen, bier of cocktails!

Bar Bitterball in het Nieuws

Barts Boekje

Wat we graag zien in onze chef! Aantoonbare ervaring als leidinggevende in een keuken Leiding geven aan een groot keukenteam voor twee restaurants Je bent

Lees meer»

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers

We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers Neem contact op met onze manager op +31(0)6 48 45 78 08 of stuur je cv en motivatie naar info@barbitterbal.nl

Contact

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
16:00 – 24:00
16:00 – 24:00
16:00 – 24:00
17:00 – 01:00
17:00 – 01:00
17:00 – 01:00
16:00 – 24:00

Proef onze Bitterballen

error: Alert: Content selection is disabled!!